Privacybeleid


U gebruikt een toepassing van LETS Vlaanderen VZW die wordt ondersteund door MONEI Lab. Wij danken voor uw vertrouwen!

Uw lokale organisatie is de entiteit die verantwoordelijk is voor de implementatie en administratie van de dienst die via ons platform en onze applicaties aan u wordt geleverd.

Informatie over uw lokale organisatie vindt u in uw gebruikersprofiel. Controleer ook hun privacybeleid over hoe zij uw gegevens gebruiken en verwerken! Het gebruik van de applicatie betekent dat u akkoord gaat met dit privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden.

U kunt de privacyinstellingen en meldingen verder aanpassen via uw accountprofiel of door rechtstreeks contact op te nemen met uw partnerorganisatie.

Wij, als LETS Vlaanderen, en MONEI Lab, als software dienstverlener (SAAS), slaan uw gegevens veilig op en behandelen ze anoniem. Wij delen, verkopen of verhuren geen gegevens aan derden. Alle persoonlijke gegevens worden automatisch en onmiddellijk verwijderd bij het sluiten van uw account. Ons platform maakt alleen gebruik van technische cookies, noodzakelijk voor de werking van de applicatie. Cookies zijn kleine tekstbestanden die in uw browser worden opgeslagen.

Als u een vraag heeft over de verwerking van uw persoonlijke gegevens, neem dan contact op met uw lokale organisatie.

LETS Vlaanderen VZW